Sirpaleita

Runoilija metsäpeura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jaksaisitko rakkaani odottaa
ehtiäkseni kerätä
sieluni sirpaleita.
Vielä en ole ehyt.

Pieninä murusina löydän
palan sieltä,toisen täältä.
Sohvan alta,metsäpolulta,
kauppamatkalta.

Osan olen jo löytänyt,
vain sydämmeni
pienenpienet sirpaleet
odottavat löytäjää.

Haluaisitko rakkaani
etsiä ne kanssani?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vajavaisenakin kelpaa.Ehyttä tuleeko ihmisestä milloinkaan?
Kahdet vajavaiset täyttävät toisensa.Näin kuin menee,en on löydetty jo yhdessä.Onnea. <3

Yhdessä eheytymisestä.

Kyllä siinä sirpaloehen kerruussa ommoo piisoo ihan hoosunliitinkiä myöten.

 

Käyttäjän kaikki runot