Nimetön

Runoilija Yohanna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kirjoitellut runoja 14-vuotiaasta saakka. Usein niitä syntyy kerralla enemmän, välissä pitkiä taukoja. Tunteista tykkään kirjoitella.
 

Jos katoat vielä kauemmas,
en enää tavoita sisintäsi.
Sulkeudut,
enkä kohta löydä
ovea unelmiisi.
Olisinpa olemassa
vielä sinulle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea, kaihoisa runo, hyvä

kaunis pyyntö hienossa runossasi

Tämäkin kaunis runo, haikea. Hyvin on rytmitelty sanat. Jatka samaan malliin! :)

Niin Nöyrän Kaunis.

Tuntuu Syvällä.

Rakkauden päättyessä ihmiset usein erkanevat toisistaan. Pidän tästä.
Kiitos!

Sukella helmi järven pohjalta

Suutele hiekkaisia huuliani,

kerro missä olet?

Kuin arka pyyntö. Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot