Missä oot nyt

Runoilija Jai

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 24.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin vaikee nukahtaa
En millään unta saa
Kun tulet mieleeni
Kun koitan silmät ummistaa
Meillä oli se hetki
Joka sai kaiken muuttumaan
Nyt sen kaipuun siveltimellä
Maalaan muistojen maisemaan

Missä oot nyt
Sua jaksan odottaa
Täällä ikäväni tuuli
Ikkunaan koputtaa
Missä oot nyt
Vielä jaksan odottaa
Pimeässä huoneessa
Jota elämäksi kutsutaan
Ootan valonkantajaa

Mite n kukaan koskaan
Voi sitä taakkaa kuljettaa
Joka molemmille annettiin
Mille voisi rakentaa
Eikä mikään voi sattuu
Niin kun se satuttaa
Kun liekki kirkkain hiipuu
Ja kaiken kadottaa

Missä oot nyt..

Sun hymys valkoista helminauhaa
En voi unohtaa
Sanojesi helinää
Muistojen tuulet kuljettaa
On taivas kaukana
Mut tähdet joskus lähellä
Elämäm kultakimpaleita
Oli mulla silloin kädellä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot