Tilannekomiikkaa

Runoilija Tussuprinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2014
Viimeksi paikalla: 6.12.2015 5:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"tämä on vähän liikaa juuri nyt"
sinä sanoit

Ja minä vain mietin hiljaa itsekseni
Miten hauskaa on että minullekin

Tämä on vähän liikaa juuri nyt

Mutta luulen että vitsi taisi mennä sinulta ohi
Eikä minuakaan oikein naurata

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä ja hauska runo. Ja tästä runosta tulee hyvälle mielelle. Kiitos :)

 

Käyttäjän kaikki runot