T

Runoilija p1989

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 17.8.2014
Viimeksi paikalla: 26.9.2016 18:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.9.2001

 

Se tunne niin armoton
kun tuntuu että jalat lähtee alta.
Sun katse niin kuuma
että mä sulan sun eteesi kokonaan.

Antaisin itseni
jos antaisit itses kokonaan mulle.
Jos lupaisit pysyä tässä
antaisin sulle koko taivaan.

Sun vartalo on unelmainen
jokainen muoto on kuin taidetta.
Sun kädet aah niin vahvat
että mä antaisin niiden tehdä mitä vaan.
Viskoa mut pöydälle
nostaa mut vasten seinää
tai pidellä mua rajusti.

Mun unelmien täyttymys
olisit sä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
p1989 Muistutus 1.9.2016 1 Runo
p1989 Nimetön 28.8.2014 1 Runo
p1989 Nimetön 19.9.2014 1 Runo
p1989 T 17.8.2014 0 Runo