Hyvä mieli

Runoilija epuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikkea maan ja taivaan väliltä,
maan alta ja taivaitten takaa.
Hetken mietteitä, harkitsematta.

Pienet lapset,
pienet kissat,
pienet perhoset,

ei minulla muuta.
Nyt.

 

Kun on ajanut
kolmekymmentä kilometriä
ja saman verran takaisin
kontannut märässä sammalikossa
keräten kaksikymmentä litraa
suppiksia ja yhden kanttarellin
ja myynyt ne samantien
roskineen hyvään hintaan
hyvälle ystävälle
jonka tapasi pitkästä aikaa
S-Marketin parkkipaikalla
ja saa ison halin kaupan päälle
niin ompahan aihetta
hyvään mieleen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

No syytä onkin hyvään mieleen. Mä rakastan sienien keräämistä ja 35 litraa on tullut kerättyä tänä syksynä tähän mennessä...osa jäi kotiin (mä en kyllä syö), mutta suurin osa meni muualle...mä vaan en saanut edes rahaa niistä ; ) Kiva runo

Onneksi on meitä keräilijöitä!
Ja heitä, jotka eivät pääse metsään tai eivät tiedä apajia!

Hyvän mielen iltapala.

aivan upea runo! En itse ehkä nauttisi tuollaisesta, mutta ilot on jokaisella! Piristävä runonen näin illalle, kiitoksia tästä =)

Hyvänmielen ansioistakin, mä en ole löytänyt sieniä lain.

No on =)

Ihan metsälle maistui runosi - hieno

jos ei voi iloita pienistä asioista,

niin turha on suurempia havitella!

hienosti siitä kirjoitat: siihen voisi laittaa viellä vanhan suomalaisen afon"

joka kuuseen kurkottaa se katajaan kapsahtaa, ehkä oli vähän takaa haettu"
mutta pienestä se ilo tosiaan syntyy!

 

Käyttäjän kaikki runot