Kun huominen on eilistä

Runoilija epuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikkea maan ja taivaan väliltä,
maan alta ja taivaitten takaa.
Hetken mietteitä, harkitsematta.

Pienet lapset,
pienet kissat,
pienet perhoset,

ei minulla muuta.
Nyt.

 

Yö ottaa minut
muttei anna unta
eikä aamu rauhaa

palelen...

Ei päiväni valkene
ainoastaan väsyttää
kunnes yö ottaa minut
eikä anna unta

palelen...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on niin hyvä ja arvoituksellinen runo etten osaa edes kehua!

No voi voikkastanenkaa!
Älä asu siellä jääkaapissa.
Ota sieltä vain kunnon ruokaa ja muista syödä myös!

 

Käyttäjän kaikki runot