Jopas sattui

Runoilija epuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikkea maan ja taivaan väliltä,
maan alta ja taivaitten takaa.
Hetken mietteitä, harkitsematta.

Pienet lapset,
pienet kissat,
pienet perhoset,

ei minulla muuta.
Nyt.

 

Kun Karppisen sormet
kolmannen ristiselän
nikaman kohdalla
muljautti fasettilukon
kohdalleen
huusin kivusta
ja sitten nauroin

kuin viiden päivän
tuskan jälkeen
lapsi olisi syntynyt

jälkipoltot kestän kyllä

Selite: 
Kaatumisen seuraus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm..

Eipä kiropraktiikka ihan ensimäisenä aiheena mieleen tule.. mutta kivun helpotuksen voi aistia.

Jännää.... taisin pitää tästä naps...!

Kummasti kirpaisee ja helpottaakin, kun kohdalle osuu. 5 kk:n ontuva odotus omalla kohdalla palkittiin piikein kivuttomaksi. Kysyn vain: Miksi odotettiin?

No hyvä jos tehosi...hyvä runokin : )

 

Käyttäjän kaikki runot