Ystävä

Runoilija epuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikkea maan ja taivaan väliltä,
maan alta ja taivaitten takaa.
Hetken mietteitä, harkitsematta.

Pienet lapset,
pienet kissat,
pienet perhoset,

ei minulla muuta.
Nyt.

 

Ystävä on se
joka hädän hetkellä
tukeutuu minuun
ja vaikken osaa auttaa
lupaan tarttua käteen
ja olla läsnä
niin kauan kuin tarvii
vaikka loppuun asti

tai uuteen alkuun!

Selite: 
Ihan pikkuinen rintasyövänhippunen, nuppineulanpään kokoinen, ennuste hyvä, mutta pelko isompi ystävälläni.
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivon kaikkea hyvää sinulle, olet usein ajatuksissani

niinpä - muuta ei voi tehdä kuin tukea ja olla läsnä. Lämmin runo, nostava toive lopussa.

Paljon Onnea syntymäpäivänäsi!

Hyvää Syntymäpäivää! ...Runon myötä kevättä!

Juuri tuosta syystä olemme levottomia, epävarmoja ja kauhuissammekin.
Onneksi on ystäviä.
Kerrot totuuden.

Äärettömän ihana on runosi ystävyys. Kestävä :)

Hyvää runoosi ja merkkipäivääsi!

Aivan ihana, lämmin runo ystävyydestä. Paljon Onnea Sinulle syntymäpäivänäsi! :)

Hyvää syntymäpäivää sinulle ystäväni.

Hyvä runo!

Kun on ystävän luottamus, pystyy mihin vaan, vaikka ei muuten osaisikaan :) Ja ainahan on tultava jollakin tapaa loppu jollekin, että uusi voi alkaa! :))

ystävyyttä ei voi ostaa mutta sen

voi jakaa, siksi vain nyt toisiamme aina

rakastakaa, ystävyys on eväsreppu

pilvisiinkin hetkiin, ystävyys on

paras aarre elämämme retkiin!

67-vuotta eikä suotta! Ruusu jok ikisestä
vuodesta tummanpunaisia, ja kastepisaroita,
lehdillä!

Juuri tällaisia meidän pitäisi olla
ottaa huomioon kyös läheinen.

Hyvä runo.
Voimia sinulle
että jaksat auttaa.

Runossasi on paljon tunnetta vahvaa ja kaunista, pidän!

Arvokas runo ystävyydestä!

Paljon Onnea Syntymäpäivänäsi!

Noin juuri!
Ystävän laulu on suomennettu päin honkia enkä tykkää sitä laulaa, koska se on julma.
Tämä siun runo kertoo oikean ystävyyden.
Onnittelen syntymäpäivänäsi!

Voimia ystävälle sekä ystävänä olemiselle!

hyvää synttäriä!

Taas on vuosikin hurahtanut.
Onneksi niitä kertyy aina vain lisää.
Hupsua olisi ajatella, että ne vähenevät.
Onnittelen omistasi!

 

Käyttäjän kaikki runot