Tuonenrouva

Runoilija alexraven

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 29.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kostean ikkunan luona tiesin,
ettei minulla ole sinun voimaasi.
Hulmahda sielussani, Jumala,
etten sammuisi sateiselle tielle.


-Saima Harmaja (Edith Södergran)
 

Kylmän kalman luolastoissa
Koleissa kalmistoissa
Tuonenvirran aallokoissa
Kuolonsaari sijaitsee

Kadotuksen syövereissä
Tulisissa ympyröissä
Kärsimysten iki-öissä
Joku hiljaa myhäilee

Petollisten porttoloissa
Lihaisissa nautinnoissa
Valheellisten vankiloissa
Paha silmä katselee

Synninpesän syvänteissä
Palavissa tynnyreissä
Kuolonsynnin kärsijöissä
Kalmakoura kaivelee

Mustan kaavun katveissa
Katalissa kasvoissa
Luisen kallon kaarteissa
Kaino katse kiertelee

Tumman poven kätköissä
Sydämessä verevässä
Tuonenrouva ikävässä
Isäntäänsä oottelee

Tuonelan kaitsijoissa
Pimeissä varjoissa
Syntisten vartijoissa
Rakkaus myös ilmenee

Kun isäntä on ylitöissä
Maallisissa niittotöissä
Tuonettaren mietteissä
Kaipuu kova polttelee

Herran kotiin palatessa
Pimeyden kammarissa
Rouvan sylin kohdatessa
Tuonelakin hiljenee

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen, aihe henkevä,hengellinen,pidän sanojen seuraajissanoista,kaavun katveissa,katalissa kasvoissa jne.

 

Käyttäjän kaikki runot