Vaihtoehto

Runoilija Ellu89

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.11.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämme vain kerran.
 

Mitä jos elämälläsi olisikin jokin suurempi tarkoitus?
Jokin voima mikä ohjaa sinua eteenpäin, tietämättäsi. Jospa sinulla ei olekkaan mitään omaa tahtoa taikka sinun halusi olisivat ennalta määritelty. Määrättynä seuraamaan tiettyä, yhtä polkua.
Tapaamaan tietyt ihmiset ja itkemään valikoitu määrä kyyneleitä. Kun olet tienhaarassa ja luulet päättäväsi omasta elämästä, et tiedosta sen olevan tarkoitettu, että sinulla ei olekkaan mitään vaihtoehtoa. Silmäänlumetta koko elämä ja kuljet silmät kiinni sen läpi.
Et haluaisi hyväksyä asiaa, mutta tiedostat mahdollisuuden olevan olemassa.
Kietoutuneena rakkaasi sylissä, mietit tätä kieroa asiaa ja päätät ettei sillä ole mitään väliä. Oli se kohtalo, sattumankauppaa tai oma valinta, et olisi parempaa elämää koskaan edes pyytänyt.
Kaikki kipu mitä olet kokenut ja kaikki vuodatetut kyyneleet, kaikki oli sen arvoista että pääset tähän pisteeseen. Tekisit kaiken samalla tavalla jos tämä olisi lopputuloksena.
Rakkaan miehesi käsi lepää tyynesti mahaasi päällä ja sinä olet turvassa voimakkaan käsivarren kainalossa. Miehesi hätkähtää hereille ja hymyilee tokkuraista, autuaan onnellista hymyään. Painaa kättään voimakkaammin mahasi päälle ja mutisee haltioissaan teidän lapsen potkineen. Itseppäisesti vaatii ulospääsyä maailmaan.
Aivan yhtä itsepäinen ja rakas kuin isänsä.
Kyllä. Kaiken olisit kärsinyt läpi jos lopputulos olisi sama tämän miehen sylissä, eläen tätä kallisarvoista elämää. Odottaen vielä kallimpaa elämänlahjaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Ellu89 Kuutamo 24.11.2014 0 Runo
Ellu89 Supernova 24.11.2014 0 Runo
Ellu89 Betrayal 24.11.2014 0 Runo
Ellu89 Rakkauden hauta 24.11.2014 0 Runo
Ellu89 Struggle 24.11.2014 0 Runo
Ellu89 Vaihtoehto 24.11.2014 0 Runo