Nimetön

Runoilija herttasotilas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos elämä on huuto
Joka palaa kaikuna takaisin
En huuda niin kovaa
Olen ollut vähän kohmeessa ja sekaisin, kaikki tapahtui liian aikaisin
Vähän liian
Nyt vasta seison sillä askelmalla ja se tuntuu jyrkänteeltä
En voi elämää hävitä yhdessä pelissä
Vain suhde, vain kontakti
Kiinnittäkää minut kontaktimuovina
Olen ollut kaikkialla samassa paikassa
Lähelle lähden,
Itseäni tapaamaan
Taaksepäin askeleita
Tulenko vastaan
Olen päätepysäkki
Aina tässä itseäni odottamassa
Olen aina perillä, kun pysähdyn
En katoa mihinkään
Päästän bussit menemään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot