Runo 563724

Runoilija Saturday morning

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattelenko liikaa jos ajattelen jopa sitä, että ajattelen aivan liikaa? Kiitän KAIKKIA arvostelijoita, salaisia lukijoita, ja niitä, jotka lähettävät minulle viestiä. Kiitoksia teille, sillä te olette niitä, jotka antavat minulle voimaa näihin runoihin:) Kiitos!!
 

Näenkö väärin
vai seisotko taas
vuosienkin jälkeen
kuilun reunalla

Eikö nämä vuodet meitä muuttaneet
Samalla jyrkänteellä olemme yhdessä seisseet
Näkemättä selkeästi aivan viereen
No tässä minä olen, korjaamassa virheen

Otammeko riskin
pitkä on matka veteen
kunhan kädestäni pidät kiinni
otan askeleen

Sano vain nyt, olen valmis tähän
Maailmassa minua ei edes kaivata vähän
Enkä usko että sinuakaan, kotona vaimo odottaa
Joten tartu käteeni vaan, taivas vastaanottaa

~NYT~

Elimme yhdessä
Siis pidä kiinni
Lähdemme yhdessä
Sillä Me olemme tiimi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

wau... aika tunteikas ja surullinen...

ja kiitos kommentista runostani,...
sitä se myös oli. olen ihan rakastunut.. :)

Hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot