Lasten kesä

Runoilija Mamalicious

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 17.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Filosofiaa ja äitiyttä.
 

Lapset tanssivat pihanurmella
kuin lehdet syystuulessa
Vilpittömiä hymyjä, helisevää naurua
käsi kädessä, jaettua riemua

Illan tullen varjot pitenee
kyyneleet poskilla, halailee
Hyvää yötä toivottaa
hyvästiksi vilkuttaa
Hymyillen päivän muistolle
painaa päänsä tyynylle

Selite: 
Katselin lasten leikkiä ja mietin miten siitä voisi kertoa runomuodossa. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno kesäkuvaus.

 

Käyttäjän kaikki runot