Sielunsukulaiset

Runoilija Melina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2013
Viimeksi paikalla: 19.3.2017 17:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Faktaa ja fiktiota :)
 

Sanoit että olisimme sielunsukulaiset.
Emmehän ole edes samalta planeetalta.
Minä voisin olla kuu ja sinä aurinko.
Sinä tähyät kaikkia tähtiä väliltämme, ympäriltämme.
Minulle riittäisi vain yksi, taivastani valaisemaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot