Kuin pikkutyttö

Runoilija Melina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2013
Viimeksi paikalla: 19.3.2017 17:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Faktaa ja fiktiota :)
 

Sydämeni kuin pikkutyttö.

Sinisilmäisenä meni ja rakastui päätä pahkaa.
Ei kuunnellut varoituksia.
Varoitukset senkun yllyttivät.

Tietäähän sen miten kävi.

Nyt istuu nurkassaan.
Itkee ja murjottaa.
Kiukuttelee.
Kiroaa epäreiluutta.

- Miksei se voi rakastaa mua,
kun mä niin paljon sitä?

Ehkä sen joskus oppii.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot