Tiedoton

Runoilija 0yhden0kortin0varassa0

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joka päivä nousen portaita, tapaamaan miestä olematonta, hän ei ollut siellä tänäänkään ja toivon etten häntä näekkään.
 

He sanoivat, että olen kuin ovela kirja
ja tämä minä ehkä saatan ollakkin,
etten tietäisi tulenko vai menenkö,
että tulisin eksymään.

Kun hetkeni koitti,
he sanoivat että olen kuin jäinen valtameri,
ja se minä ehkä olinkin,
mutta minä sanon että olen kuin koira ilman omistajaansa,
tuntee suurta ikävää ja kaipuuta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot