Haluaisin

Runoilija Tupseli

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 6.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaikka suhtaudun asioihin huumorilla, se ei tarkoita sitä ettenkö ottaisi niitä vakavasti.
 

Minä haluaisin
kävellä puistossa
käsi kädessä.
Istua penkillä sylissä
kuiskia korvaan yllätyksiä.

Minä haluaisin
suudella sateella
varjon alla.
Työntää kädet
takin alle ja
kutittaa.

Huoneita ankeita
kierrän vaan.
Pasianssia pelaan...
ootan pelastajaa,
saapuvan valkealla
ratsullaan mut
pelastamaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot