hyvästit ystävälle

Runoilija smubbe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2013
Viimeksi paikalla: 17.11.2015 18:28

Asuinpaikka: tervola
Syntymäpäivä:
9.8.1994

 

Sanat katoavat suustasi,
Ajatukset mielestäsi,
Voima ruumiistasi,

Jäi jäljelle kuori,
Kokenut mutta nuori,

Ikävä paikkansa löytää,
Nousee keskelle pöytää,

Kylmä jo viiltää,
Kaipuu pimeässä kiiltää,

Nuku rauhassa ystävä,
kuuluu huuto hiljaisen hyytävä.

Selite: 
rakkaalle ja luotettavimmalle ystävälle jonka täytyi lähteä aivan liian nuorena. ehdit kuitenkin juhlia 38vuotis syntymäpäiväsi vasta. :'(
Kategoria: 
 

Kommentit

Osanottoni.

Surullista.
On hienoa, että kirjoitit jäähyväisrunon ystävällesi.

 

Käyttäjän kaikki runot