Nimetön

Runoilija pinquine

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 30.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olisin seurannut
loppuun asti
- sen sinä kai tiesitkin
Tiesit liian hyvin
ja siksi lähdit

Minä olisin itkenyt
sinunkin surusi
- jos olisit vain osannut antaa
Sen sijaan
sinä surit muitakin

Taivas aukenee sinulle tänään
tänään kaikki on helpompaa

Toivottavasti saat unohtaa
että tuskasi ei häviä, se jää

Se jää ikävänämme elämään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot