Lupaus

Runoilija Barole

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2013
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1989

Kaksikin tunnusta aiemmin omanneena, tuntuu olo sielti tuoreelta. Aiemmat nimet menettäneenä, uudelleen yritän. Kaikista eniten, harmittaa kai, kaiken aiemman menetys.
 

Lupasit, sä lupasit...

Harvoin oot siellä,
usein jossain muualla.

Kun apua tarvitaan,
velvollisuudet painaa.

Kun ilman pärjätään,
apua tuputetaan.

Yhtä kaikki,
kaikki ahdistaa!

Selite: 
Edelleenkin nykytilasta, amatöörien pörinää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti näin kolmen vuoden jälkeen ei ahdista niin paljon.
 

Käyttäjän kaikki runot