Kun mikään ei riitä

Runoilija Barole

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2013
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1989

Kaksikin tunnusta aiemmin omanneena, tuntuu olo sielti tuoreelta. Aiemmat nimet menettäneenä, uudelleen yritän. Kaikista eniten, harmittaa kai, kaiken aiemman menetys.
 

Usein, liian usein,
koen riittämättömyyttä...

Usein, liian usein,
koen vääjäämättömyyttä...

Koska, voi koska,
uskallan yrittää?

Koska, voi koska,
uskallan tehdä,
enkä vain yrittää?

Koska, voi koska,
tämä onni riittäisi?

Selite: 
Kun mikään ei riitä?
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti Sinulla on ollut onnea riittävästi. 
 

Käyttäjän kaikki runot