Kun kaikki päättyy

Runoilija Barole

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2013
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1989

Kaksikin tunnusta aiemmin omanneena, tuntuu olo sielti tuoreelta. Aiemmat nimet menettäneenä, uudelleen yritän. Kaikista eniten, harmittaa kai, kaiken aiemman menetys.
 

Kaiken sen näin,
kaiken sen tunsin,
kaiken sen koin..

Kaikki pitäis olla,
onnen rakennuspalikat.

Ei se riitä,
itken taas.
Taas odotan,
taas etsin.

Se on niin lähellä,
se on niin kaukana,
mutta aina, aina
pysyn vierelläs,
koskaan oikeesti
en mee.

Nyt tähän,
tähän mä päätän
kaiken.
Kaiken turhan,
etsimisen, yrittämisen..

Mä löysin sen,
mutta sitä en saa.
Ilman kaikki on turhaa,
siksi lopetan nyt
kaiken, aivan kaiken..

Näillä sanoilla
mä lähden.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Juohtui mieleeni kipeä ero. Siitäkin lopulta selvitään.
 

Käyttäjän kaikki runot