Nimetön

Runoilija näytepala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

saapui petunioiden
kaksikissaisille
kolmas
kolmas raskolnikov neljäs

aito kujakatti kadulta
ranskan salakuljetettu

sen

tiesin steissin kun omillaan
lasipallolliset lyhdyillään

sen hampaiden kalinasta
kun kahden kasvot
vastakkain
vastinparit

kulmistaan leuat
sokerin vieneet sokerittomat
juomattoman kahvit
juodut tiesin

tiesin;

olivat syventyneet kuin;
olisivat syventyneet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sana maalailua

pidin

aina ei riitä pöytä kahviossa
ajatus voi olla ahdingossa
keveän liito lopahtaa
jo kuulen kuinka korko kengän kopajaa
 
 

Käyttäjän kaikki runot