Ihmetystä

Runoilija 9a80adeba877ba07a6f377e95f2cf441

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 1.8.2010
Viimeksi paikalla: 13.9.2017 13:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoissa tapahtumat, toiveet ja unelmat, kirkkaat ja tummat kudelmat. *
Lueskelen muiden kirjoittamia runoja ainakin muutaman päivässä.
* Runoarkistoissani noin 250 runoa, joita tuon sivustoille myös silloin tällöin luettaviksi.
**Tule ystäväni, haluan näyttää Sinulle metsätähtitarhani* *
*
* *© Kultakutri © * * Kiitos Runojeni lukijoille ja palautteen antajille.
 

Kyyneleeni ikiroudassa
kiteiksi jo muuttuneet
sulattaneet ei maataan
turhaanko helmiä pudotin
vereslihalle sydämeni

Utuun painuva tanner
erikoinen maa väreineen
etäiset tunturit sinessään
outo puhunta jää hämärään
tarjolla toiseuden haalea tie

Tulokas vieraana pysyi
kädenojennus muualta
viisaus, lämpö tunnisti
helli, hoivasi särkyvää
kerroksissamme samuus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Paljon Onnea Sinulle syntymäpäivänäsi! :)

Herkkä, hyvä runo

Onnitteluni.Tänään utuun painuva päivä.
Kaunista.

Kun löytää sielunkumppanin, tulee suuri ihmetys.
Ja koko elämämmehän toistaa muillakin saroilla aihetta ihmettelyyn.
HYVÄ runo, josta kiitos.

Runosi pohjavire on surumielinen, mutta itse runo ei sitä olekaan. Siinä on sitä ihmetystä, mitä runosi nimessäkin. On ihanaa tulla hoivatuksi ja kokea sielun kumppanuus.

 

Käyttäjän kaikki runot