satakieli

Runoilija 9a80adeba877ba07a6f377e95f2cf441

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 1.8.2010
Viimeksi paikalla: 13.9.2017 13:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoissa tapahtumat, toiveet ja unelmat, kirkkaat ja tummat kudelmat. *
Lueskelen muiden kirjoittamia runoja ainakin muutaman päivässä.
* Runoarkistoissani noin 250 runoa, joita tuon sivustoille myös silloin tällöin luettaviksi.
**Tule ystäväni, haluan näyttää Sinulle metsätähtitarhani* *
*
* *© Kultakutri © * * Kiitos Runojeni lukijoille ja palautteen antajille.
 

Kyyneleet syvältä
puroiksi, toiveet
unelmien purreksi
matkallemme

Vain Sinä osaat
rakastaa
ymmärrät
ääriviivojani

Pukeutuisimme
vihreään juhlaan
valkeaan ja
tummaan

Tyrskyjen suojana
punainen huivini
satakieli
saattajana

Giovanni Marradi- With you
http://www.youtube.com/watch?v=VUQBAnwBE3c&feature=related

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Hyvin runo ohjaa purjehdusmatkalle mukaan myös lukijan.
Tässä runossa on herkkyyttä, kuin satakielen laulussa tosiaan.

Kaunista

 

Käyttäjän kaikki runot