Untuvaunelmia

Runoilija Kallesdottir

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sade ropisee ikkunaan,
tuuli pokkaa pihakoivun tangoon.

Me kietoudutaan toisiimme
ja haaveillaan kahdestaan,
helliä kauniita untuvaunelmia,
haavoittuvia kuin kielonkukkia.

Vaaleanpunaisissa unelmissa
marjapensaita, omenapuita
vauvan varpaita, yhteisiä parisänkyjä,
ruudullisia keittiön pöytäliinoja,
rakkautta kuin suklaakakkua.

Selite: 
onnensa suojassa rakastavaiset 4.8.2008
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniita unelmia! Ja tervetuloa runosivuille! :))

Suloinen.

Nätin untuvainen.

 

Käyttäjän kaikki runot