Pientä pintakiillotusta vailla vain

Runoilija Kallesdottir

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ensitapaamisellamme
totesit surumielisesti,
että sielun peilisi on sirpaleina
entisen elämän sotatantereilla.

Itsepäisesti ajattelin,
että olet kuin käsien tahraama
helminauha ja
vielä minä sinut kiillotan
helmi
helmeltä.

Iso annos rakkautta
isoäidin pitsiliinaan kastettuna
ja kas, alatkin näyttää aivan toiselta
mieheltä.

Selite: 
21.7.2009
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot