Mahdotonta, mutta olemassa

Runoilija Kallesdottir

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aina kun näen
sinut,
näen mahdottoman
mahdollisuuden,
silmistäsi näen,
että jos se vain
olisi mahdollista,
niin sinä olisit
minulle se mies,
jonka rakkaudesta
ei mitään puuttuisi.

Ilmeestäsi näen,
että, jos se vain
mitenkään olisi
mahdollista,
niin riisuisit minut
ja rakastelisit
maailmanloppuun.

Selite: 
14.6.2007
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana!!

 

Käyttäjän kaikki runot