Ehkä, kenties

Runoilija Kallesdottir

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ehkä olitkin
kevyt hattarapilvi,
jota yritin turhaan
otetta saamatta
puristaa
käsieni väliin.

Ehkäpä olimme
lipuvia aaveita
aamu-usvassa
yllä meren kaukaisen.

Kenties tunteeni olivatkin
kaukaisia kaikuja
laivojen sumutorvista
myrskyävällä Atlantilla.

Mahdollisesti vain
kuvittelin kaiken,
sittenkin.

Selite: 
25.6.2007
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot