Epätoivo

Runoilija -tanjuska-

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 10.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Periksi ei anneta ennen kuin sydänkäyrä on suora.
 

Kerron sinulle kaiken
mitä on tapahtunut
Kerron
kerta toisensa jälkeen
Turhaan
Et kuitenkaan muista
mitä olen sanonut
Niin tärkeää minulle
aivan samantekevää sinulle
Tiemme eivät kohtaa
Kuitenkin aina
..minä rakastan sinua..

Selite: 
Sellaistahan se
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot