yksi vain

Runoilija Näkymätön

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~It takes a heart to find what eyes don't always see - isn't beauty what we see beyond the skin?~ Kiitos kaikille arvosteluista =)
 

Katsoo taivaalle yksinäinen
kuiskaa:
"Ehkä joku muukin noita tähtiä katsoo?"

Mutta kohtalon valitsemat sydämet
käyvät jo lepoon
kohtaamatta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipausta täynnä. kirjoitat tosi kauniisti.

Koskettavaa kaipausta.

Kaunis runo, hyvin kirjoitat. Hyvää syntymäpäivää!

Surullisen kaunista

 

Käyttäjän kaikki runot