väsynyt etsimään

Runoilija Kaaosnainen

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 28.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Väsyttää, väsyttää vaikka kuinka nukkuisi.
Ei mieli lepää , vailla se on jotain.
Jotain joka saisi jaksamaan arjen tiimellyksessä.
Väsynyt etsimään sitä jotain joka tasapainon toisi elämään.
Mieli synkkä ja väsynyt, sielu itkee yksinäisyyttään ja kaipuutaan.
Kyynelten suolainenvana jättää jäljet poskiin, se huuhtelee ja lohduttaa.
Iltaisin kun muut nukkuvat voin surra ja itkeä kun itkettää rauhassa.
Surra mennyttä ja surra tulevaa.
Syvin suru yksinäisyyydestä, väsynyt olen.
Silti pitäsi vielä useampi kymmen vuosi jaksaa.
Missä on se jokin joka antaa sielun levätä ja ruumiin nauttia.
Joku joka ymmärtää tai ei välttämättä ymmärrä mutta hyväksyy.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi kertoo hyvin elämää
sen tuskaa, kipua ja kaipuuta.

herkkää ja kaunista:) pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot