hetki

Runoilija Kaaosnainen

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 28.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Paperi ja kynä edessäin, ajatus viipyy vanhassa ja tulevassa.
Minne polku tää on taas menossa?
Mitä valintoja tehtävä oisi?
Arkea, arkea ja arkea, pakohetki ajatuksiin paperilla kynän kanssa..
Hetki tämä, kenties ajatukset selkeytyvät, näyttävät suunnan ja oikeat valinnat.
Hetki kietoo ympärilleen vanhan ja uuden, menneen ja tulevan, monia polkuja auki,minnekköhän tie on viemässä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot