sieluttomat

Runoilija misfit

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
niin monet kasvot
joissa tyhjät silmät,
elämää tyhjien mielien

etsin sitä maailmaa
raivoa ja tuskaa
syvyyksistä silmien

kärsivää sielua
hullun katsetta, kipua
mielettömyydestä huokaillen

kasvot vaihtuvat
silmät ei

näen tyhjää

tyhjää

ja odotan
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikuva ja kaunis ja herkkä

hyvä veto..

 

Käyttäjän kaikki runot