"Ylioppilasruno"

Runoilija Siinain helmet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

www.mikseri.net/siinainhelmet -- Tuosta osoitteesta löytyy joitain runojani laulumuodossa. Tsekatkaa (:

Kaipaan kommentteja runoistani joten kirjoittakaa niitä. Erityisesti kritiikki on tervetullutta :)
 

Hei, Sinä juhlavieras hyvä,
on toiveeni varsin syvä
että kirjoittaisit minulle terveiset kirjaan tähän,
niin saisin sinustakin tietää vähän.
Älä epäröi viestiisi koko sivua käyttää
- enempi teksti aina paremmalta näyttää!

Runoista erityisesti pidän, niitä itsekin toisinaan teen
ja rohkaisen sinuakin ottamaan kynän käteen.
Tämän kirjoitettuani olet mulle jo yhden runon velkaa,
mutta riimien puutteessa kyllä proosakin kelpaa.

Ja koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa,
voit halutessasi piirtää vaikka kymmenen kanaa.
Luovuuden puuskassa on sallittua tuhertaa myös kukkia
tai vaikka raidallisia villasukkia.

Tahdomme teille myös kiitoskortit antaa.
Jotta postimies voi ne kotiinne kantaa,
kirjoitathan osoitteesi sivun alakulmaan,
niin saamme ratkaisun tähän pulmaan.

P.S. Jos tuntuu ettei kynä kädessä pysy,
rohkeasti neuvoja ylioppilaalta kysy.

Selite: 
Kirjoitin tämän viime vuonna omien juhlieni vieraskirjan esittelytekstiksi. Toivottavasti se piristää muita yhtä paljon kuin sen tekeminen piristi minua (: Tätä saa vapaasti lainata omiin vieraskirjoihinsa. Pienellä muokkauksella toimii juhlissa kuin juhlissa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot