Näkkin kieli

Runoilija Näkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedetäänkö kaikki aina muka.
Tiedon Jyväsiä etsii aina kaikki rivien välistä.
vain Näkki tietää totuuden.
Näkki tietää itsestään totuuksia.
"Kertookaa toki".
Sanoin ennen.
Ennen kukaan ei nähnyt suomuja pidemmällä.
Eräs hiisi silitti suomuista kylkeäni.
Syyskuussa ja tarjosi luolansa turvakseni.
En voiut uskoa sitä lämpöä ja ystävällisyyttä, jonka hän antoi.
Nykyisin ystävyys raukkaudeksi syventynyt on.
ensi viikolla on vuosi siitä, kun hiisi ja näkki alkoivat yhteiselon.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näkkiä koskettaa varmasti. Muille jää laimeaksi. :/

 

Käyttäjän kaikki runot