Näkki ja hiisi

Runoilija Näkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi kysyisin, miksi toivoisin.
Minulla tieto on.
Mutta ei sitä mitä hiisi haluaa.
Hiidet haluavat kauniita asioita.
Minä kiiltelen vain auringossa kauniisti.
Ei kauniita karvoja ja ei kaunista häntää.
Kyllä Näkki tiesi ketä hiisi himoitsi, mutta
Ei se vain kehdannut sanoa näkille, joka niin hankala oli.
Näkillä terävät hampaat ja viirusilmät kapeat.
Nillä se itseään ilmaisi paremmin, kuin millään muuten.
Joskus jopa liian raivoisasti, että hiisi pahastui.
Hiisi joskus kiusasi ja leikkiä laski.
Näkki takaisin antoi joskus, siitä hiisi pahastui.
Hiisi saa kenet haluaa, melkein, koska hän niin hurmaava on.
Näkki ei halua toisia, koska ei kukaan halua näkkiä seurakseen, kuka nyt haluaisi viettelijän, joka syö sinut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot