Näkki raivoaa

Runoilija Näkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Raivoaa ja huutaa.
Ei saa koskaan vasta kaikua.
Hiiden helppo on kiertää ja sanoa.
Näkki tietää, että kaiken yksin saa taas tehdä.
Luolan pitäisi olla aina siisti Hiisin mielestä.
Näkki on kuin piika.
Laittaa ruaan, siivoa pyykkää ja hoitaa lemmikit.
Ei Näkki voi sille mitään, jos sitä kiukuttaa.
Monesti on hiisi luvannut auttaa, mutta ei apua.
Näkkin raivo on kauheaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näkillä on lapsia ainakin ennen peloteltu.Hyvin kirjoitettua tekstiä,jossa huumoria mausteena.

 

Käyttäjän kaikki runot