Kuiskaus

Runoilija heinäsirkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos kertoisin olevani iloinen, saatan kohta purskahtaa itkuun
Jos kirjoitan tähän olevani tavallinen, saatan kohta tehdä jotain erikoista
Olen siis minä.
 

Sinun ei vaikuta
Huutaa tuskaasi
Hänelle, joka ei välitä

Hän, joka välittää
Kuulee sen kuiskaamalla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan totta tämä aforisminomainen runo.

Tuo on totta!
Kaikki eivät välitä eivätkä ole empaattisia ihmisiä lähimmäisilleen.

 

Käyttäjän kaikki runot