Ovi auki

Runoilija heinäsirkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos kertoisin olevani iloinen, saatan kohta purskahtaa itkuun
Jos kirjoitan tähän olevani tavallinen, saatan kohta tehdä jotain erikoista
Olen siis minä.
 

Hyvä ja paha kulkevat samasta ovesta
Kun avaat ovesi hyvälle
Myös paha pääsee sisään

Jos pidät ovesi kiinni
Et saa kumpaakaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässäkin on paljon arorisminomaisuutta. Totta sekin että meissä on molemmat puolet, hyvä ja paha.

 

Käyttäjän kaikki runot