Suomesi

Runoilija MaikkiLOS

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 16.12.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
WWW:
siirry osoitteeseen

23 v nainen.
 

Jos olisit täällä, olisin sinulle Suomi.
Olisin luonto, koivu metsien.
Olisin sauna ja järvi sininen.
Olisin vittu, perkele ja tahdon.

Soutaisin kauas rannasta ja
tappaisin jokaisen itikan jotka sinua pistävät.

Perkele ja tahdon. Silloin olisit kotona.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot