Neulasia ja porkkanoita

Runoilija 0d3818ed2ce1e7cccd51b051520a63cc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2005
Viimeksi paikalla: 27.5.2018 23:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kevätvalossa lumikide
hangella hiukkanen 

kämmenen leveys 
tuulen henkäys

elämisen huikea autuus
tarrata hetkeen
pitää kiinni



 
 

Linnut ovat
vielä täällä

Petäjät
ravistelleet
vuosien uuvuttamia
oksiaan

ruskea neulasmatto
kankaalla

ripustan työhoususi

kuivumaan syystuulen
syleiltäväksi

nappaan pari
porkkanaa
paistokseen

laitan
pullataikinan
vireille

halkosavotassa
takapihalla
rakkaat

silmistäsi arjen
huolet
rutistan esiliinani

helmaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Että osaa olla ihana!

Tässä on seesteisyyttä ja sellaista jostain sisältä syvältä kumpuavaa kauneutta jota on mahdotonta jäljitellä...

Kaunista elonkerrontaa

elämänmakuinen ja kaunis runo!

Ihana runo - ihan tästä arjesta.

Elämää täysi...työstä työhön, esiliinan nurkkaan huolet.

Hyvää Syntymäpäivää!

Aitoa elämisen makua tässä.

Niin ne vaan vuodet ovat vierineet. Rakkaassa muisissani ovat hetket, jolloin sinua rakas tyttäreni polvellani kiikutin.

Rakkaudella isäsi.

 

Käyttäjän kaikki runot