Niin tai näin :)

Runoilija Blackmind

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 28.1.2013
Viimeksi paikalla: 24.10.2016 17:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei, älä luovuta nyt.
Nyt kun olet jo päättänyt,
Yrittä vielä kerran sä kyll' jaksat.
Sen hinnan mä hengelläni mun maksan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot