Ensimmäinen peili

Runoilija Late

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoileva taksikuski
 

Sain rintasi kiinni verekseltään.

Ennenkuin saavuit rantaan, katsoit ylös ja näit ettet ole ainoa nainen.

Siitä kiitän kohtaloa ikuisesti, hetken ajan olin ikuisuus. Olin ainoa johon pystyit itseäsi peilaamaan.

Mahtoi olla surullinen näky.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot