Hääruno

Runoilija Late

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoileva taksikuski
 

Jotta seisoisimme suorassa,

meillä tulisi olla valkoisia mehiläisiä sänkyjemme yllä.

Lasipulloissa hölskyvät aamukahvimme tulisi sokeroida rakkaidemme kaipauksella.

Ja kun kerran saavumme kotiin,

silmissämme umpeen virkattuja päiväunia.

Kun kerran lähdemme, miksemme myös palaisi. Keltaisiin terälehtiin ja savuisiin huuliin.

Jos aamuissamme on suudelmien tulva, miksemme heräisi ikuisesti?

Selite: 
Runo kaverin häihin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot