Dream

Runoilija RoopePatrick

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 21.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

When I was a little boy,
I had a dream that one day I'd find myself a princess.
It were a dream I held on to,
a dream my heart longed to one day come true.
I can honestly say that my dream has come true
after I met you,
and you'd never believe just how much I love you.

Selite: 
Hennakultille, rakastan sinuu :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot