Rakkauden jumalatar

Runoilija vikkenilo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2012
Viimeksi paikalla: 9.2.2021 18:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sanojen tuhlaajapoika. Ymmärryksen kosija. Tunteiden kerjäläinen. Elämän juoppo.
 

Taivaanvuohi, taivaanvuohi
rakkaudenlintu
yönsyliä varten

surulintu
rakkautta antamaan
sinulle harsousvan neitsylle
yön jumalattarelle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ohos, mitä runoutta. Harvoin jään tuijottamaan tekstiä, mutta tässä kävi näin.
Jotain...ihan erilaista kun yleensä täällä näkee. eli tykkään :)

ylevää runoutta

pidin todella paljon

Upea runo!

Hurmaavan kaunista ;)
Kiittää Marle.

 

Käyttäjän kaikki runot