Hääpäivänä

Runoilija amazon121

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oli kerran ilon päivä tää, emme varmaan sitä enää nää, muistoihin se silti ainiaaksi jää, säilyköön välillämme tämä poutasää.

Pitkä jä myrskyisäoli yhteinen tiemme, sopuisaan loppuun kai sen viemme.

Onnen ajoista meitä aina muistuttaa. kolme tytärtä kaunista ja ihanaa...

En tänään korvaasi kulta rakas hoe, yhteenkuuluvuutta sellaista emme kai enää koe.

Kaikki elämässä silti mahdollista on, ei ero sitä päätä, ei ratkaisu tää ole toivoton.

Polkumme yhteinen ei kuitenkaan ole vielä tässä, se jatkuu ainakin tyttöjen elämässä, tiemme vain nyt eri suuntaan kulkee, tulevaisuuden yhteisen se poissulkee.

On ratkaisu oikea tai sitten väärä, siitä ei kiinni saa olla tyttöjen onnellisuuden määrä, heitä rakastanhuolen pidän koko minun loppuelämäni iän.

tunteilleen ihminen mitäänhän ei voi, vaikka joutsenlaulu sydämessä koko ajan soi, ne on pakko syrjään työntää sekä kivettää, muuten ei huomisessa valoakaan nää.

Hyvästi siis jää naiseni mun, toivon että joskus luonani on ajatukses sun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot