Kaikki pilalla

Runoilija suffelipuffi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuoleman jälkeen ei huolta mistään. Olisimmepa onnellisia edes sitten, kun kaikki on myöhäistä
 

Miksi taas kaiken piti mennä pieleen? Miksen odottanut, kunnes saat elämäsi kuntoon? Nyt kaikki on ohi, tai edes siitäkään en mitään tiedä, kun et edes soita.

Kyllästyn odottamaan päiväkausia yhteydenottoa, mutta jostain syystä silti toivon, että ilmoittaisit itsestäs ja siitä kannattaako meidän jatkaa. Annoin sinulle vapaata tilaa ja huomaan, että en kuuluisi enää elämääsi.

Vielä viikko sitten kaikki sujui hyvin ja toivoin meistä tulevan jotain, vuosia sitten meille kävi samalla tavalla, nyt toivon, että kaikki korjaantuisi. Mokasin, tiedän, mutta olen anteeksi pyytänyt useamman kerran enkä saa vastausta. Jos tämä on sitä mitä tahdot, toivotan sulle kaikkea hyvää. Ehkä seuraavassa elämässä toisemme kohtaisimme ja kuuluisimme toisillemme.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot